Testimonials

Riske de Vries

DE VIDEOMAKERS

“Kim staat op nummer 1 op mijn lijst van mensen die ik bel als ik iemand nodig heb om te monteren, omdat ik er bij haar op kan vertrouwen dat ze altijd terugkomt met een nauwkeurige montage waarin mooi beeld gecombineerd wordt met inhoudelijke sterke quotes. En ze levert het altijd voor de deadline in.
Daarnaast vind ik het fijn dat Kim, net als ik, geeft om de mensen en de wereld om haar heen en haar werk in het teken zet daarvan.”

Bas van de Kamp

PIXEL BY PIXEL

“Het afgelopen jaar heb ik prettig samen kunnen werken met Kim. Ik ken niet veel mensen die met zo veel liefde hun vak uitoefenen. Ze werkt heel zorgvuldig, communiceert goed en heeft enorm oog voor detail. Ik hoop nog veel met Kim samen te mogen werken.”

Roos Notermans

NIEUW WIJ

“Kim is echt een topper! Ze denkt mee, is betrokken, flexibel en niet onbelangrijk: ze levert kwaliteit!”

Maartje Vergeer

MAARTJE VERGEER PRODUCTIES

“Kim is sociaal, ijverig en levert mooi werk af. Ik werkte met Kim voor Utopics, een tv-programma over de multiculturele samenleving van Utrecht. Samen bedachten we welke onderwerpen we in de uitzending wilden hebben en verdeelden we die om te gaan filmen. Ik kon er altijd op vertrouwen dat Kim terugkwam met mooie beelden en een goed verhaal. Minstens even belangrijk is dat ze lief, warm en betrokken is.”

Lennart Elgershuizen

FCCE

“Ik heb het genoegen gehad om Kims leidinggevende te zijn geweest bij FCCE. In die periode heeft ze laten zien een zeer goede editor te zijn die vakbekwaam en secuur te werk gaat. Vandaar dat ze al snel verantwoordelijk werd voor het programma ‘Videotheek TV’ van één van de belangrijkste klanten (KPN). Ze neemt met niets anders dan het beste genoegen en is bereid om net even iets extra’s te doen om het helemaal ‘goed’ te laten zijn.
 Tijdens het filmfestival van Cannes hebben we intensief samengewerkt. Twee weken lang moet er dagelijks gefilmd en items gemonteerd worden. Vaak zijn dit lange dagen. Kim is iemand die altijd laat merken dat dit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit.
 Ze is niet alleen een professional in editing en camera, maar ook een zeer fijne collega om mee samen te werken. ”

Nils Oldewelt

UHU PRODUCTIONS

“Altijd erg fijn samengewerkt met Kim. Prettig om met mensen te werken die aan twee woorden genoeg hebben. Oog voor detail en passie voor haar vak. Ook zeer sterk qua communicatie en planning.”

Video-editor in Amsterdam Video-editor in Amsterdam-West Video-editor in Bos en Lommer Video-editor in Haarlem Video-editor in Noord-Holland Montage van video’s Videomontage Kunst Cultuur Fotografie Foto’s Theater Museum Zorg Mindfulness Meditatie Ehealth Ouderenzorg Jeugdzorg Techniek Educatie Onderwijs Scholen Scholing MBO HBO Universiteit Middelbare school Opleiding Kinderen Dieren Dierenbescherming Klimaat Natuur Natuurbehoud Milieu Goede doelen Sport Beweging Training Geestelijke gezondheidszorg Voedsel Gezondheid Voeding Duurzaamheid Circulariteit Communicatie Ontwikkeling Onderzoek Diversiteit Inclusie Geloof Geloofsovertuiging Levensbeschouwing Masterclassvideo Video voor elearning Interview Interviewvideo Testimonial Rolmodellenvideo Webserie Good practice video Portret Portretvideo Trainingsvideo Teaser Trailer Kookvideo Ondertiteling

Neem contact
met me op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen, een offerte opvragen of heb je een andere vraag? Stuur me gerust een berichtje.